EntryScape 3.12 – Filter för High-Value Datasets och förbättrad användarupplevelse

EntryScape_Logotype_BG_Red

Den nya versionen av EntryScape ger dig ett nytt filter för att visa dina High value dataset (HVD). I det här blogginlägget berättar vi mer om detta och andra förbättringar där vi firar att den nya versionen av EntryScape har släppts och rullats ut till kunderna. Det här är de viktigaste nyheterna som tas upp i den här uppdateringen.

Filter för High value dataset och datatjänster

Nu har du möjlighet att filtrera högvärdiga dataset och datatjänster direkt i ditt arbetsflöde. Du hittar det här filtret i Dataset-listan i EntryScape Catalog. Detta är en ytterligare förbättring efter införandet av stöd för High Value Datasets (HVD) i EntryScape 3.10.

Förbättringar av kartor med skalstreck och kontroller

Visualiseringar av kartor får nu lite mer funktionalitet. Med den senaste versionen har varje karta en skalinje som läggs till i varje visualisering. Du får också konsekventa kartkontroller för vad som ska visas, liksom för färg och kontur.

Förbättrad felhantering för dialogrutor

Före införandet av snackbars visades nästan inga uppdateringar efter en slutförd åtgärd i EntryScape. Alla felmeddelanden visades också på en specifik felsida med en avbruten vy som sa att ett fel hade inträffat. Med EntryScape 3.12 får man nu en popup i snackbaren som talar om att man stött på ett fel. Detta liknar när du har sparat en entitet, t.ex. ett dataset eller ett förslag i EntryScape.

Visualisering av laddning för att undvika oavsiktliga dubletter av poster

Kanske har du av misstag skapat dubbla entiteter i EntryScape tidigare. EntryScape visar nu ett meddelande om att den laddar din önskade åtgärd för att hjälpa dig att undvika att börja arbeta på en duplicerad entitet.

Strängare krav på lösenord som standard

EntryScape fick nyligen hårdare krav på lösenordsändringar. Den här uppdateringen innebär ännu strängare krav på lösenord som anges av en användare i EntryScape-applikationen. Du kan naturligtvis fortfarande ha en helt anpassad lösenordspolicy för din organisation eller använda en Single Sign-On-lösning.

Testa senaste versionen på EntryScape Free

Du kan testa den nya versionen helt gratis på EntryScape Free med EntryScape Catalog och EntryScape Terms!

Nyheter

Öppen utveckling för öppna data

För dig som vill grotta ned dig i detaljer kan du läsa mer om alla ärenden med nyheter, buggfixar, ändringar och annat i versionen på vår öppna projekthantering och källkod som finns vid Bitbucket.

På vår hemsida kan du läsa mer om EntryScape Free och testa gratis. En ändringslogg (changelog) med allt om vad som är nytt finns att läsa här. För dig som är intresserad av ärenden inklusive buggfixar relaterat till denna version av EntryScape finns att läsa här.

Läs mer om EntryScape Free eller Ladda ned vår guide "Kom igång med öppna data"