MetaSolutions stödjer Hack the Crisis

Hack the Crisis

I dessa kristider vill vi på MetaSolutions sträcka ut en hjälpande hand till de som kan och vill dela data kring Covid-19.

På MetaSolutions har vi lång erfarenhet av att hjälpa organisationer att komma igång med öppna data. Vi ställer både EntryScape Catalog och vår expertis till förfogande för de som vill dela data under den period vi har kritisk smittspridning av Covid-19. Vi hoppas med detta stödja det Hack som planeras nu och även annan analys av data som kan göras.

Hack the Crisis genomförs av DIGG, Hack for Sweden, Openhack och Sveriges regering. Det är avsett att stödja design, test och att få idéer genomförda som kan vara lösningar eller hjälp på den situation som vi lever i nu. Eventet och hur man kan delta eller stödja nås här.

Hur gör du om du vill dela data med hjälp av oss och EntryScape? Kontakta oss på contact@metasolutions.se så hjälper vi dig, alternativt skapar du ett eget konto på EntryScape Free och börjar ditt arbete direkt.

Det är kort om tid så agera nu!

/ MetaSolutions-teamet

Läs mer om EntryScape Free eller Ladda ned vår guide "Kom igång med öppna data"