MetaSolutions will be present at the annual event organised for public officials in Sweden, “Offentliga Rummet”. Meet us in Sundsvall 30 May-1 June, we look forward to fruitful discussions on Open Data.
More information in Swedish below.

Offentliga rummet

 

Möt oss på Offentliga rummmet i Sundsvall

Det närmar sig tidpunkten för den årliga konferensen Offentliga Rummet. I år samlas beslutsfattare och verksamhetsutvecklare från hela Sveriges offentliga sektor i Sundsvall den 31 maj -1 juni. Programmet bjuder på många intressanta presentationer med fokus på verksamhetsutveckling och digitalisering. Vi på MetaSolutions finns på plats tillsammans med vår partner Redpill Linpro för att prata Öppna data och öppen källkod.

Ta del av hela programmet för Offentliga rummet 2017 här
Nätverksträff för Öppna data och E-arkiv, 30 maj

I anslutning till Offentliga Rummet anordnar SKL och riksarkivet dessutom en nätverksdag med fokus på öppna data och E-arkiv. MetaSolutions finns på plats och vi ser fram emot givande presentationer och diskussioner.

Programmet för nätverksdagen hittar du här

Hör gärna av dig om du vill boka in ett möte eller kom förbi vår monter i utställningsmrådet för ett samtal eller demo. Vi vill gärna dela med oss av några spännande nyheter i vår tjänst:

  • Checklistor och arbetsprocess för öppna data – nu integrerade i EntryScapes publiceringsverktyg
  • Lär dig att bemästa API:er – publicera data i maskinläsbart format

Vi berättar gärna mer om hur du kan komma igång med öppna data på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.
Vi hoppas få träffa dig i Sundsvall!

Teamet från MetaSolutions