As subcontractor to Redprill Linpro, MetaSolutions’ product EntryScape is now available under the framework agreement with the Swedish National Procurement Services (Kammarkollegiet). The framework agreement includes areas such as cataloging solutions, meta catalogs and resource management, which is a good fit for EntryScape Catalog, a cloud service to manage and publish public sector’s Open Data with support for the leading European standard DCAT-AP.

More information below in Swedish.

MetaSolutions underleverantör på Kammarkollegiets ramavtal

Med sin produkt EntryScape för kataloglösningar och metakataloger finns nu MetaSolutions som underleverantör till Redpill Linpro på ramavtalet grundläggande IT.
MetaSolutions EntryScape Catalog, en avancerad datakatalog med stöd för att hantera och publicera öppna data, är den första produkt som stödjer standarder för databeskrivningar såsom DCAT-AP. EntrySape erbjuder ett unikt enkelt sätt att editera och publicera nya datamängder och erbjuds som en molntjänst.

Eric Hjelmestam, VD MetaSolutions: “Att etablera oss som leverantör på ramavtal är mycket viktigt, vi arbetar med både myndigheter och kommuner som nu har ytterligare ett leveransalternativ. Att samarbeta med RedPill Linpro passar oss mycket bra, vi har både en strategi som är helt baserad på öppen källkod.”

MetaSolutions EntryScape Catalog kan nu avropas på ramavtal, för förfrågningar och information se http://redpill-linpro.com/kammarkollegiet-ramavtal-grundlaggande-it.

För mer information, vänligen kontakta:

Om MetaSolutions

MetaSolutions utvecklar och säljer innovativa lösningar för avancerad informationshantering baserat på senast web arkitekturer och Länkad Data teknologi. Kunderna finns både i privat och offentlig sektor. MetaSolutions grundades 2011 som en spinn-off från forskning på KTH, Kungliga Tekniska Högskolan samt Uppsala Universitet.
http://www.metasolutions.se

Om Redpill Linpro

Redpill Linpro är Nordens ledande leverantör av professionella tjänster och produkter baserade på Open Source. Vi erbjuder konsulttjänster, utvecklingstjänster, utbildning, support, applikationshantering och drift för produkter inom Open Source.
Våra kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Göteborg, Karlstad och Stavanger samarbetar för att säkerställa att kunden erbjuds bästa tänkbara service, oberoende av det geografiska läget.
We are the leading provider of Professional Open Source services and products in the Nordic region and our staff includes some of the market’s leading experts in their fields.
http://redpill-linpro.com