MetaSolutions tar hand om öppna data på eFörvaltningsdagarna även 2017!

Möt oss 11-12 Oktober så hjälper vi dig som inte kommit igång med öppna data. Vi berättar hur andra gjort och visar hur enkelt det faktiskt är att börja publicera Öppna data och därmed börja med sin PSI-förteckning. Med hjälp av EntryScape Catalog publicerar du på en dag.

EntryScape Catalog används idag av över hälften av de som publicerar öppna data i Sverige. Det finns två anledningar: enkelhet samt kostnadseffektivitet. Du får resultat snabbt och med en molntjänst sänker vi dina förvaltningskostnader.

 

 

 

eFörvaltningsdagarna är Sveriges största konferens och mötesplats om e-förvaltning och digital transformation. Välkommen att ta del av programmet som är särskilt framtaget för dig som arbetar med verksamhetsutveckling, digitalisering, IT och införandet av medborgarnära e-tjänster inom Sveriges offentliga förvaltningar. Läs mer på: https://eforvaltningsdagarna.se/

Summary in English:

MetaSolutions will be present at the eFörvaltningsdagarna event in Stockholm. This is the biggest Swedish conference in its class with focus on e-government and digital transformation in the public sector. Our team will demonstrate how easy it is to get Open Data published with EntryScape. We will also share experiences and lessons learned to date from working with various Swedish Public Agencies. Read more at: https://eforvaltningsdagarna.se/